• Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
DigitalHealth2021_logo-02.png

Auntie -mielen hyvinvoinnin ammattilaiset ovat palvelumme sydän

January 7, 2020

 

 

Meillä saattaa olla silloin tällöin ongelmia työpaikalla työkuorman, ihmissuhteiden sekä jaksamisen kanssa. Arki voi olla onnellisempaa, kun löytää syyn huonoon olotilaan ja lähtee hakemaan apua. Muutostilanteessa usein on hyvä etsiä toinen henkilö, ammattilainen, joka auttaa löytämään tutkitusti tehokkaita tapoja hallita haasteita, olla osana muutosprosessia.

Auntie-ammattilaiset ovat aina mielen asiantuntijoita. He tuntevat psykologisen tuen periaatteet ja käytännön ja auttavat asiakasta ratkaisemaan itse ongelmansa.

 

Esittelemme jatkossa Auntie-ammattilaisia teille, koska he ovat toimintamme ydin. Ihminen ihmiselle -palvelun toteuttajia, jossa voidaan verkon välityksellä, paikasta riippumatta tuoda nopeasti täsmäapua sitä tarvitsevalle. Toki kiitämme myös yrityksiä, jotka ovat lähteneet tarjoamaan henkilöstölle matalan kynnyksen palveluita kauttamme.

 

Saammeko esitellä: Minna Lehikoinen

 

 

 

”Olen alkuperäiseltä koulutukseltani sosiaalipsykologi. Lisäkoulutuksena olen suorittanut psykoterapiaopinnot sekä tanssi- liiketerapiaohjaajan opinnot. Tammikuussa 2020 lisään osaamistani aloittamalla aikuisten ja nuorten Integratiivisen psykoterapian koulutuksen Itä-Suomen Yliopistossa.

 

Uskon työssäni vuorovaikutukseen ja sitä kautta avautuviin uusiin näkökulmiin. Uskon jokaisessa ihmisessä olevaan kyvykkyyteen. Umpikujassa piilee mahdollisuus pysähtyä oman itsensä äärelle; mahdollisuus valita jotain uutta vanhan ja toimimattoman tilalle. Päivästä toiseen selviytymisen sijaan tulee elämänilo ja hallinnan tunne.”

 

Minna on yksi lähes viidestäkymmenestä ammattilaisestamme. Hän on ollut mukana Auntien mielen ammattilaisissa alusta lähtien. Palaute on ollut erittäin positiivista sekä yritysasiakkailtamme että loppukäyttäjiltämme.

 

Auntielle on lähes 50 mielen hyvinvoinnin ammattilaista, joista löytyy suomen kielen osaajien lisäksi 10 muuta kielisyyttä, sillä osa asiakkaistamme on kansainvälisesti toimivia sekä monikulttuurisia. Ilolla palvelemme monipuolisesti.

 

Auntie – mielen hyvinvointia digitaalisin keinoin

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Pirkko-järjestelmä on saanut oman logon

February 7, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload